Si vols estar al dia de les nostres activitats, uneix-te al nostre grup de Telegram

La Vida dels Carrers (Exposició de Santi Terricabras a Fotofilia)
junio 11, 2021
Eduard Crispi
Notícies

Viatgem, visitem pobles, caminem pels seus carrers, i en fem fotos. Una fotografia més al record i al disc dur, fins que algun possible projecte la rescati d’aquell racó oblidat. Les vacances de l’estiu de 2019 i, sobretot, el posterior confinament de la primavera de 2020 m’han fet replantejar la meva manera de veure els carrers. És l’asfalt per on transitem, el camí que ens porta a casa i la ruta que ens n’evadeix després d’un dia de feina. Per a mi també, és un llibre en blanc on escriure històries amb la càmera. Revelades en blanc i negre, aquestes fotografies han estat captades amb objectius de focal fixa de 35 i 90mm, fins i tot algunes són fetes directament amb el telèfon mòbil, i és que com solem dir «la millor càmera és aquella que tens a l’abast». Ara, gràcies al suport del Grup Fotogràfic Manlleu i Fotofilia, aquestes històries agafen forma d’exposició fotogràfica.

Fes-te soci del GFM

Si t'agrada la fotografia i tens ganes de passar-t'ho bé vine a Manlleu.
Les tarifes actuals les tens aquí:
- Quota individual: 20 € (quota anual)
- Quota familiar: 30 € (quota anual)
- Quota federat (Federació Catalana de Fotografia): Afegir 30 € a les opcions anteriors
Si estàs interessat, envia'ns un email en aquest formulari de contacte.

Segueix-nos a les nostres xarxes

Contacte

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari.

error: Contingut Protegit GFM © 2021