Si vols estar al dia de les nostres activitats, uneix-te al nostre grup de Telegram

Fotografia Esportiva (a c√†rrec d’en Carles Costa)
febrero 19, 2021
Eduard Crispi
Notícies

El meu inter√®s envers la fotografia esportiva va comen√ßar a finals dels anys 90. No¬†s√≥c especialment entusiasta de cap disciplina esportiva en particular, tanmateix¬†vaig descobrir que aquesta modalitat fotografica contenia una gran varietat¬†d’aspectes i matisos en funci√≥ de l’activitat esportiva, at√®s que els subjectes es¬†mouen velocitats i trajectories distintes que permeten experimentar amb tot tipus¬†de t√®cniques, obiectius de focals, flaixos, etc. Aquestes caracter√≠stiques diverses¬†que inclou la fotografia esportiva la fan especialment engrescadora i d’aprenentatge¬†continu per al fotograf.
La meva principal preocupaci√≥ en aquest tips de fotografia √©s situar les persones¬†protagonistes en un entorn en el que destaquin i per aix√≤ procuro que els elements¬†presents en l’enquadrament acompanyin l’esportista i dirigeixin l’atenci√≥ de¬†l’observador envers all que l’autor precisament ha volgut emfatitzar.¬†Per a la tria del fons m√©s adequat, el m√©s important √©s poder escollir el punt de vista √≤ptim i, en aquest aspecte, el fot√≤graf professional degudament acreditat compta¬†amb un avantatge significatiu, ja que en competicions de rellevancia els millors llocs¬†no son accessibles per als fot√≤grafs aficionats.¬†Malgrat tot, els que com jo no ens guanyem la vida amb la fotografia, tenim la sort¬†de poder dedicar tot el temps que calgui a aconseguir la foto que volem, sense¬†cenvir-nos al qu√® i al quan determina el mitj√† que encarrega la imatge.

Carles Costa Parareda
Exposició patrocinada per:
Grup Fotogräfic Manlleu

Fes-te soci del GFM

Si t'agrada la fotografia i tens ganes de passar-t'ho bé vine a Manlleu.
Les tarifes actuals les tens aquí:
- Quota¬†individual: 20¬†‚ā¨ (quota anual)
- Quota familiar: 30¬†‚ā¨ (quota anual)
- Quota federat (Federaci√≥ Catalana de Fotografia): Afegir 30¬†‚ā¨ a les opcions anteriors
Si estàs interessat, envia'ns un email en aquest formulari de contacte.

Segueix-nos a les nostres xarxes

Contacte

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjan√ßant el seg√ľent formulari.

15 + 6 =

error: Contingut Protegit GFM © 2021